Gezond eten maar dan makkelijk gemaakt!

Wil je gezond eten, fit worden en tijd besparen? Dan bieden wij verschillende opties aan. Zodat jij precies kunt bepalen wat jij nodig hebt.

Mijn eigen Fitbrix plan volgen                                                                                                                                

Op basis van je persoonlijke Fitbrix plan maken de Chefs dagelijks jouw eigen maaltijden. Om ervoor te zorgen dat jij altijd vers eet, bezorgen we de maaltijden drie keer per week, op de dag dat ze voor jou gemaakt worden. We houden daarbij niet alleen rekening met de kcal maar ook de combinatie van de juiste macro’s. Op die manier eet jij precies wat jij nodig hebt om de fitste versie van jezelf te worden.

Losse maaltijden bestellen

Wil je wel gezond en lekker eten maar niet dagelijks een heel schema volgen? Dan kan je nu ook losse maaltijden bestellen. Selecteer uiterlijk een dag van tevoren de maaltijden die jij wil ontvangen op een van de drie bezorgdagen. 

Bezorgen

Wij bezorgen nu ook thuis

Sport je bij een van de aangesloten sportclubs dan bezorgen wij daar elke maandag, dinsdag en vrijdag gratis. Wil je het liever thuis ontvangen en woon je in de omgeving van Haarlem en Amsterdam? Dan betaal je 3,50 bezorgkosten. 

Check de aangesloten gyms

Fitbrix plan

KIES JE EIGEN FITBRIX PLAN

 

KIES NU

Losse maaltijden bestellen