De eerste twee weken live. - gezonde maaltijden thuis bezorgd

De eerste twee weken live.

stay safe

Nadat de sportscholen hun deuren moesten sluiten vanwege corona, is er keihard gewerkt om het principe van Fitbrix.nl voor méér mensen toegankelijk te maken dan alleen de leden van Crossfit- Haarlem. De website moest flink aangepast worden, zodat ook losse maaltijden zonder abonnement en kinderporties aangeboden konden worden. Ook ontstond er vraag naar gezonde boodschappen-pakketten, omdat mensen zelf de supermarkt niet meer in wilden gaan. Ondertussen waren we ineens de hele dag met zijn vieren thuis, was er geen crèche, school en werkplek buitenshuis meer en maakten we kennis met allerlei nieuwe systemen voor rekenen, taal, geschiedenis etc.

Maar ondanks de hindernissen van het “thuis werken met kids” lukte het! De website draaide met de nieuwe maaltijden erop en de eerste bestellingen kwamen binnen.

Het hielp enorm dat het Haarlems Dagblad nadat ik een persbericht verstuurde een mooi artikel over mijn omschakeling schreef en dat de post op linked-in meer dan 10.000 keer werd bekeken. De vele enthousiaste reacties waren hartverwarmend. Er kwamen meteen meer interviews en ik ben nu in gesprek met verschillende bedrijven en sportclubs die geïnteresseerd zijn in het concept. Mijn inmiddels vaste klanten bleven trouw hun maaltijden of boodschappenpakketten bestellen en er kwamen nieuwe klanten bij. Hoe leuk is het als de klasgenoot van je dochter een bestelling bij je doet! 

Ondertussen gaan we onvermoeibaar door! We hebben onze verpakkingen aangepast naar een duurzamer materiaal, iets waar ik al lang mee bezig was, want duurzaamheid is één van de dingen die ik met dit bedrijf na wil streven. En we zijn natuurlijk voortdurend bezig om gezonde én lekkere maaltijden samen te stellen!

Voor nu blijf gezond en hou nog even vol. en als je van de Corona/paasei kilo’s af wil dan weet je wat je moet doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *